Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
12
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ dl (100 g) taloussuklaarouhetta (Fazer)
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 kananmunaa
- 1½ dl fariinisokeria
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
AURA täyte
-
100 g (2 dl)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 4 rkl tomusokeria
- 2 tl vettä
Koristeeksi
- nonparelleja, suklaalastuja ja mantelilastuja
- 1½ dl (100 g) taloussuklaarouhetta (Fazer)
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 kananmunaa
- 1½ dl fariinisokeria
- 1 dl Valio maitoa
- 1 dl Valio Oivariini® juoksevaa
AURA täyte
- 100 g (2 dl) Valio AURA® murua
- ½ rasiaa (à 200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
- 4 rkl tomusokeria
- 2 tl vettä
Koristeeksi
- nonparelleja, suklaalastuja ja mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Kaada suklaarouhe kulhoon. Lisää kuivat aineet. Sekoita.
- Vaahdota munat ja fariinisokeri. Nostele kuivat aineet muna-sokerivaahtoon. Lisää maito ja Oivariini.
- Sekoita taikina tasaiseksi. Jaa muffinipellin voideltuihin syvennyksiin.
- Kypsennä uunin keski-/alaosassa 200 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä.
- Valmista täyte: mittaa täytteen ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella.
- Halkaise jäähdytetyt muffinit. Lisää väliin täytettä. Kokoa muffinit ja levitä täytettä myös päälle.
- Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
343 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
36,1 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- nonparelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.