Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 20 tuoreita taateleita, medjool
-
1 pala (125 g)
Valio AURA® Gold juustoaValio AURA® Gold on ainutlaatuinen, suomalainen, pitkään kypsytetty ja aromikas sinihomejuusto viilenevien iltojen herkutteluhetkiin. Pidempään…
- 150 g ilmakuivattua kinkkua
- 0 kg tuoretta rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- Tee taateleihin pitkittäisviilto ja poista kivet.
- Laita taatelien sisään pala AURA juustoa.
- Puolita kinkkuviipaleet ja kääri taatelien ympärille. Laita täytetyt taatelit uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15 min.
- Viimeistele rosmariinilla ja tarjoile lämpiminä illanistujaisissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatti
19,9 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
3,7 g
Suola
2,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta rosmariinia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.