Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.69
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g maustamattomia broilerin rintafileitä
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 200 g herkkusieniä
- 3 (n. 300 g) tomaattia
- 2 punasipulia
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Mausta broilerin fileet suolalla ja pippurilla. Nosta fileet uunivuokaan.
- Puolita herkkusienet. Leikkaa tomaatit isohkoiksi paloiksi. Lohko sipulit. Laita sienet ja kasvikset vuokaan.
- Murenna AURA juusto vuokaan. Kaada päälle ruokakerma.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes fileet ovat kypsät.
- Tarjoa riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
9,6 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.