Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ruukku jääsalaattia
- 2 kypsää avokadoa
- 0 kg sitruunamehua
Raputzatziki
- 150 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- ½ (200 g) kurkkua
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ tl sitruuna- tai limepippuria
- 2 tl sokeria
- ½ dl tilliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Revi huuhdottu ja kuivattu salaatti annoslautasille tai laakealle salaattivadille.
- Halkaise avokadot. Poista siemenet ja irrota hedelmäliha lusikalla kovertaen. Leikkaa viipaleiksi. Pirskota päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Levitä avocadot salaatille.
- Sulata ja valuta katkaravut lävikössä. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Yhdistä kaikki tzatzikin aineet keskenään ja lusikoi salaattipedille.
- Tarjoa patongin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
94 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunamehua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.