Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h 50 min
Yhteensä
3 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 1 pkt (180 g) Domino-keksejä
- 1 dl hasselpähkinärouhetta
-
50 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maust. rahka Irish cream&coffeeValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 3 kananmunaa
- 1 dl tomusokeria
- ½ dl kermalikööriä, Baileys
- 1 rkl maissitärkkelystä
Pinnalle
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 rkl vettä kuumennettuna
- 1 tl pikakahvijauhetta
- ½ dl vaahterasiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Rouhi keksit ja lisää joukkoon hasselpähkinärouhe ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi.
- Pingota leivinpaperi ø 20 cm irtopohjavuoan pohjan ja reunojen väliin. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille.
- Sekoita kaikki täytteen ainekset hyvin keskenään. Kaada täyte vuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 50 min. Jäähdytä kakku.
- Vaahdota kerma ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuumaan vesitilkkaan pikakahvijauhe ja lisää seos vaahterasiirapin joukkoon.
- Asettele jäähtynyt kakku tarjoiluastialle. Levitä kermavaahto kakun pintaan rennosti tai pursottaen. Viimeistele pinta kahvisiirapilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
291 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
23,9 g
Rasva
17,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.