Siirry sisältöön

Bakerikan appelsiini-suk­laapasha

Pääsiäisen aurinkoisin jälkiruoka on tässä! Bakerikan appelsiini-suklaapasha on ihanan helppo valmistaa, ja lopputulos on suussasulavan herkullinen.

Bakerikan appelsiini-suklaapasha
Bakerikan appelsiini-suklaapasha

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Appelsiini-suk­laapasha

  • 1 rasia (200 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön Mascarpone e200 g laktoositon
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön maustettu rahka 200 g appelsiini-suklaa laktoositon
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 3 rkl sokeria
  • ½ dl kuivattua aprikoosia, hienonnettuna
  • ½ dl suklaata, hienonnettuna
  • veriappelsiinia
  • 1 tl vaniljasokeria

Appelsiini-suk­laapasha

  • 1 rasia (200 g) Valio Keittiön mascarponea
  • 1 prk (200 g) Valio Keittiön maust rahkaa appelsiini-suklaa
  • 1 prk (2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
  • 3 rkl sokeria
  • ½ dl kuivattua aprikoosia, hienonnettuna
  • ½ dl suklaata, hienonnettuna
  • veriappelsiinia
  • 1 tl vaniljasokeria

Ohje

  1. Raasta veriappelsiinin kuori. Leikkaa veriappelsiineista segmenttejä, eli lohkoja, joista on poistettu valkoinen osa kokonaan. Laita appelsiinit kulhoon ja lisää vaniljasokeri sekaan. Sekoita ja anna maustua noin 10 minuuttia.
  2. Lisää toiseen kulhoon mascarpone, vispikerma ja sokeri. Vatkaa seos kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita vaahdon joukkoon appelsiini-suklaa rahka, veriappelsiinin kuori, hienonnettu kuivattu aprikoosi sekä hienonnettu suklaa.
  4. Kokoa jälkiruoka laseihin. Jaa ensin noin puolet tasaisesti laseihin, lisää väliin marinoituja veriappelsiineja ja lisää loput päälle. Koristele vielä veriappelsiini segmenteillä ja tummalla suklaalla halutessasi.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 299 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 13,1 g
Rasva 25,9 g
Tyydyttynyt rasva 15,2 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1