
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Appelsiini-suklaapasha
-
1 rasia (200 g)
Valio Keittiön mascarponeaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maust rahkaa appelsiini-suklaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 rkl sokeria
- ½ dl kuivattua aprikoosia, hienonnettuna
- ½ dl suklaata, hienonnettuna
- 3 veriappelsiinia
- 1 tl vaniljasokeria
Appelsiini-suklaapasha
- 1 rasia (200 g) Valio Keittiön mascarponea
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maust rahkaa appelsiini-suklaa
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
- 3 rkl sokeria
- ½ dl kuivattua aprikoosia, hienonnettuna
- ½ dl suklaata, hienonnettuna
- 3 veriappelsiinia
- 1 tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Raasta veriappelsiinin kuori. Leikkaa veriappelsiineista segmenttejä, eli lohkoja, joista on poistettu valkoinen osa kokonaan. Laita appelsiinit kulhoon ja lisää vaniljasokeri sekaan. Sekoita ja anna maustua noin 10 minuuttia.
- Lisää toiseen kulhoon mascarpone, vispikerma ja sokeri. Vatkaa seos kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita vaahdon joukkoon appelsiini-suklaa rahka, veriappelsiinin kuori, hienonnettu kuivattu aprikoosi sekä hienonnettu suklaa.
- Kokoa jälkiruoka laseihin. Jaa ensin noin puolet tasaisesti laseihin, lisää väliin marinoituja veriappelsiineja ja lisää loput päälle. Koristele vielä veriappelsiini segmenteillä ja tummalla suklaalla halutessasi.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
299 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
13,1 g
Rasva
25,9 g
Tyydyttynyt rasva
15,2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.