
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 250 g (5,5 dl) esikäsiteltyjä metsäsieniä
- 1 sipuli
- 6-8 valkosipulinkynttä
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl ruokokidesokeria
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½-¾ dl vettä
- 250 g (5,5 dl) esikäsiteltyjä metsäsieniä
- 1 sipuli
- 6-8 valkosipulinkynttä
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl ruokokidesokeria
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- ½-¾ dl vettä
Jaa resepti
Ohje
- Laita sienet pieneen uunivuokaan. Kuori ja paloittele sipuli ja murskaa valkosipulin kynnet painamalla veitsen terällä. Laita vuokaan. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
- Paahda uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 20 min.
- Lisää crème fraîche ja vesi. Sekoita ja kuumenna tarvittaessa muutama min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.