
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 kypsää banaania
- 3 dl (180 g) puolukoita
- ¾ dl sokeria
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1 tl vaniljasokeria
Koristeeksi
- puolukoita
- marenkia murustettuna
- 2 kypsää banaania
- 3 dl (180 g) puolukoita
- ¾ dl sokeria
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 250 g Valio maitorahkaa
- 1 tl vaniljasokeria
Koristeeksi
- puolukoita
- marenkia murustettuna
Jaa resepti
Ohje
- Soseuta banaanit ja puolukat sauvasekoittimella. Mausta sokerilla.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja banaani-puolukkasose. Mausta vaniljasokerilla. Tarkista sokerin riittävyys.
- Jaa annosmaljoihin. Ripota pinnalle puolukoita ja murennettua marenkia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
13,4 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- puolukoita
- marenkia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.