Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 100 g suklaa-kaurakeksejä
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 pientä (n. 300 g) banaania
- 3 dl (150 g) tuoreita marjoja
-
2 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ rkl kaakaojauhetta
- 1½ rkl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Murenna keksit. Lisää joukkoon 2 rkl vaniljarahkaa. Sekoita.
- Levitä muruseos kuuden annosvuoan pohjalle.
- Soseuta banaanit haarukalla. Yhdistä ne loppuun rahkaan.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 15 - 20 min.
- Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Yhdistä kaakaojauhe ja sokeri. Sihtaa kaakaojauhe-sokeriseos kermavaahdon joukkoon siivilän läpi.
- Tarjoa haaleina tai kylminä tuoreiden kesämarjojen ja suklaakerman kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
16,9 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.