Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
bagelia
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 bagelia
-
½ rasia (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 4 isoa (4-6) mansikkaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg valmista balsamicokastiketta, vaaleaa
- 0 kg basilikan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise bagelit ja voitele niiden sisäpinnat tuorejuustolla. Nosta pohjapaloille ilmakuivattu kinkku.
- Viipaloi mansikat ja levitä ne kinkun päälle. Rouhaise päälle mustapippuria.
- Valuta päälle balsamicokastiketta. Ripottele päälle pieniä basilikan lehtiä tai lisää basilka hienonnettuna.
- Nosta kannet päälle. Tarjoa välipalana, kahvipöydässä tai kietaise voipaperikääreeseen tai tuorekelmuun ja pakkaa evääksi kylmälaukkuun piknikille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
168 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
26,6 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- valmista balsamicokastiketta
- basilikan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.