Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl tuoretta basilikaa
- 1 sitruunan kuori raastettuna
Mantelinougat
- ½ dl mantelilastuja
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
Koristeluun
- 0 kg tuoreita mansikoita
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota vaniljakreemi ja kuohukerma yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi.
- Hienonna basilika ja lisää vaahtoon. Lisää myös sitruunankuoriraaste.
- Lusikoi vaahto jäädykevuokaan (n. 1 l). Peitä ja pakasta yön yli.
- Lisää mantelilastut kuumalle kuivalle pannulle ja paahda hetki. Lisää hunaja. Sekoita. Kaada seos leivinpaperin päälle ja anna kovettua.
- Ota jäädyke sulamaan n. 15 min. ennen tarjoilua. Kumoa tarjoiluastialle. Koristele tuoreilla mansikoilla ja taittele kovettuneesta mantelinougatista paloja jäädykkeen pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
296 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
20 g
Rasva
22,6 g
Tyydyttynyt rasva
12,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita mansikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.