Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.65
tähteä viidestä
23 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (400 g) bataatti
- 1 (150 g) iso sipuli
- 2 rkl kasvisliemifondia tai -liemitiivistettä
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 400 g maustamattomia broilerin rintafileitä
- ½ tl suolaa
- ⅓ tl jauhettua kanelia
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori bataatti ja leikkaa kuutioiksi. Leikkaa sipuli ohuehkoiksi lohkoiksi. Laita kasvikset kulhoon ja mausta fondilla.
- Leikkaa pekonit viipaleiksi. Paloittele rintafileet.
- Kuumenna pekoni isossa paistokasarissa. Rasvan irrotessa lisää broileripalat ja paista, kunnes ne ruskistuvat. Mausta.
- Lisää kasvikset lihojen joukkoon. Kääntele hetki. Lusikoi päälle Koskenlaskija.
- Hauduta kannen alla, kunnes bataatit ovat kypsyneet. Bataatit kypsyvät 5 - 10 min, riippuen palojen koosta.
- Tarjoa pannuruoka maalaisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
5,4 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.