Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Bataatti-perunasose

Bataatti antaa perunasoseelle aurinkoisen värin ja lisämakua. Bataatti-perunasose maistuu lisukkeena liharuokien kanssa.

Bataatti-perunasose
Bataatti-perunasose

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g bataattia
  • 500 g jauhoisia perunoita
  • 1 tl suolaa
  • 25 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 dl
    Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon

Ohje

  1. Keitä kuoritut ja lohkotut kasvikset suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Ota keitinvesi talteen.
  2. Survo soseeksi ja lisää keitinvettä, jos sose tuntuu liian kuivalta. Lisää kuumaan soseeseen voi ja kerma. Tarkista suola. Vatkaa ilmavaksi.
  3. Tarjoa liharuokien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal
Proteiini 1,7 g
Hiilihydraatti 16,3 g
Rasva 3,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search