Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaMausteliemi
- 3 salottisipulia hienonnettuna
- 1½ dl valkoviinietikkaa
- 1½ dl kuivaa valkoviiniä
- 5 kokonaista valkopippuria
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Bearnaise kastike
- 6 rkl maustelientä
- 5 keltuaista
-
250 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 sitruunan mehu
- 1 rkl rakuunaa hienonnettuna
- 1 rkl kirveliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
Mausteliemi
- Yhdistä kaikki aineet keskenään ja keitä nesteen määrä puoleen.
Bearnaise kastike
- Sekoita mausteliemi ja munat keskenään vesihauteessa. Kuumenna.
- Kun seos alkaa saostua ota kulho pois hauteesta ja jatka sekoittamista. Lisää joukkoon voi ohuena nauhana kokoajan sekoittaen.
- Mausta.
- Tarjoa Bearnaise kastiketta esim. paistetun tai grillatun lihan tai uppomunien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
256 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
25,3 g
Tyydyttynyt rasva
13,8 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.