Reseptiyhteistyö
Bella Tablen hernebruschetta
Ihana kesäinen brunssileipä raejuustotahnalla, herneillä ja raikkailla pikkeleillä.
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaRaejuustotahna
-
100 g
Valio Keittiön salaattijuustomuruaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
200 g
Valio Hyvä suomalainen Arki® pehmeää raejuustoaValio Hyvä Suomalainen Arki pehmeä raejuusto on juuri sopivan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman…
- 0 kg sitruunan kuori raastettuna, luomu
- 2 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 0 kg suolaa
Hernetäyte
- 200 g pakasteherneitä
- 10 mintunlehtiä
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 0 kg puolikkaan sitruunan mehu
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg suolaa
Pikkelit
- 1 fenkoli
- 3 jalapenoa
- 1 dl väkiviinaetikkaa
- 1 dl vettä
- 1 dl sokeria
- 0 kg suolaa
Lisäksi
- 4 viipaletta maalaisleipää, paahdettuna
- 0 kg versoja
- 0 kg minttua, koristeluun
- 0 kg tilliä, koristeluun
Jaa resepti
Ohje
Raejuustotahna
- Sekoita raejuusto ja salaattijuustomuru keskenään. Lisää oliiviöljy. Raasta joukkoon sitruunan kuori, sekoita ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
Hernetäyte
- Valmista jääkylpy herneille. Lisää kulhoon kylmää vettä ja kourallinen jäitä. Kaada pakasteherneet kiehuvaan veteen ja keitä 1 minuutti, siivilöi ja kaada jääveteen.?Anna seistä muutama minuutti ja siivilöi sitten kulhoon. Purista joukkoon sitruunan mehu. Muusaa osa herneistä haarukalla. Hienonna minttu ja tilli ja lisää joukkoon. Rouhi mustapippuria ja lisää ripaus suolaa. Sekoita ja tarkista maku.
Pikkelit
- Valmista pikkelit. Pese fenkoli ja jalapeno. Halkaise fenkoli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna jalapenot. Lisää kasvikset lasipurkkiin. Kiehauta vesi ja sokeri kunnes sokeri on liuennut. Lisää joukkoon etikkaa ja ripaus suolaa ja kaada kasvisten päälle purkkiin. Anna seistä kylmässä vähintään 6h.
Kokoaminen
- Paahda leivät. Levitä päälle raejuustoseosta ja versosalaattia. Lisää herneet ja pikkelöityä fenkolia ja jalapenoa. Ripottele salaattijuustoa ja koristele mintulla ja tillillä.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
100 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
3,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunan kuori raastettuna
- suolaa
- puolikkaan sitruunan mehu
- mustapippuria myllystä
- suolaa
- suolaa
- versoja
- minttua
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.