Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Bella Tablen hernebruschetta

Ihana kesäinen brunssileipä raejuustotahnalla, herneillä ja raikkailla pikkeleillä.

Bella Tablen hernebruschetta
Bella Tablen hernebruschetta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Raejuustotahna

Hernetäyte

  • 200 g pakasteherneitä
  • 10 mintunlehtiä
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 0 kg puolikkaan sitruunan mehu
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0 kg suolaa

Pikkelit

  • 1 fenkoli
  • 3 jalapenoa
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 1 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 0 kg suolaa

Lisäksi

  • 4 viipaletta maalaisleipää, paahdettuna
  • 0 kg versoja
  • 0 kg minttua, koristeluun
  • 0 kg tilliä, koristeluun

Ohje

Raejuustotahna

  1. Sekoita raejuusto ja salaattijuustomuru keskenään. Lisää oliiviöljy. Raasta joukkoon sitruunan kuori, sekoita ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

Hernetäyte

  1. Valmista jääkylpy herneille. Lisää kulhoon kylmää vettä ja kourallinen jäitä. Kaada pakasteherneet kiehuvaan veteen ja keitä 1 minuutti, siivilöi ja kaada jääveteen.?Anna seistä muutama minuutti ja siivilöi sitten kulhoon. Purista joukkoon sitruunan mehu. Muusaa osa herneistä haarukalla. Hienonna minttu ja tilli ja lisää joukkoon. Rouhi mustapippuria ja lisää ripaus suolaa. Sekoita ja tarkista maku.

Pikkelit

  1. Valmista pikkelit. Pese fenkoli ja jalapeno. Halkaise fenkoli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna jalapenot. Lisää kasvikset lasipurkkiin. Kiehauta vesi ja sokeri kunnes sokeri on liuennut. Lisää joukkoon etikkaa ja ripaus suolaa ja kaada kasvisten päälle purkkiin. Anna seistä kylmässä vähintään 6h.

Kokoaminen

  1. Paahda leivät. Levitä päälle raejuustoseosta ja versosalaattia. Lisää herneet ja pikkelöityä fenkolia ja jalapenoa. Ripottele salaattijuustoa ja koristele mintulla ja tillillä.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal
Proteiini 3,5 g
Hiilihydraatti 12,8 g
Rasva 3,2 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sitruunan kuori raastettuna
  • suolaa
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • suolaa
  • versoja
  • minttua
  • tilliä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search