Reseptiyhteistyö
Bella Tablen raparperi-jogurtti bowl
Bella Tablen jogurtti bowlissa maistuu kesä! Itse tehty raparperikompotti ja rapea granola kruunaavat annoksen.
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni150°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaRaparperikompotti
- 0 kg raparperia
- ½ dl sokeria
- ½ dl fariinisokeria
- ½ dl vettä
Granola
- 5 dl kaurahiutaleita
- 5 dl tattarisuurimoita
- 1 dl kookosöljyä
- 1 dl vaahterasiirappia
- ⅔ rkl kanelia
- ⅔ rkl kardemummaa
- 1 tl vaniljauutetta
- 1 tl hienoa merisuolaa
Lisäksi
-
1 prk (à 400 g)
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 dl Valio maustettu rahka vanilja
- 400 g tuoreita marjoja, mansikoita, herukoita, mustikoita
- 0 kg minttua
- 0 kg syötäviä kukkia
Jaa resepti
Ohje
Raparperikompotti
- Huuhtele raparperi, kuori tarvittaessa ja pilko noin 2cm pätkiksi. Laita vesi kiehumaan lisää sokeri ja fariinisokeri. Keitä lientä hiljalleen muutaman minuutin ajan. Lisää raparperin palat ja keitä sekoitellen niin, että raparperi pehmenee hieman. Kaada kompotti lasiseen astiaan ja anna jäähtyä.
Granola
- Huuhtele tattarisuurimot. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet ja tattari. Mittaa pieneen kasariin loput aineksista ja lämmitä kunnes sulaa. Kaada kasarin ainekset kulhoon ja sekoita hyvin hiutaleiden ja suurimoiden kanssa. Painele leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda 150c uunissa noin 30min. Anna jäähtyä pellillä ja murra paloiksi.
Kokoaminen
- Sekoita keskenään kreikkalainen jogurtti ja rahka. Annostele kulhoihin, lisää jokaiseen annokseen puoli desiä raparperikompottia ja puoli desiä granolaa. Pilko marjat ja asettele kulhoihin. Koristele mintulla ja syötävillä kukilla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
203 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
26,9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- raparperia
- minttua
- syötäviä kukkia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.