Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
dl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 salottisipulia
- ½ dl valkoviinietikkaa
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- 1 dl vettä
-
½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ripaus jauhettua valkopippuria
- ripaus cayennepippuria
- 1 rkl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuumenna kattilassa etikka.
- Lisää kiehuvaan etikkaan sipulit valkoviini ja vesi. Keitä niin, että vain 3 rkl on nesteestä jäljellä. Siivilöi mausteliemi ja kaada se takaisin kattilaan.
- Lisää mausteliemeen kerma. Vatkaa joukkoon kylmä voi pieninä kuutioina. Kiehauta, mutta älä keitä.
- Mausta valmis kastike.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
254 kcal
Proteiini
0,6 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
25,5 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria
- cayennepippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.