
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
6½ dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
-
1 prk
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 25 g hiivaa
- 1½ tl suolaa
- 2 dl tattarijauhoja
- 2 dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Sillikaviaari
-
1 prk
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 2 matjessillifileetä
- 150 g kurkkua
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- mustapippuria myllystä
- ½ dl ruohosipulia
- 6½ dl Valio Eila® maitojuomaa
- 1 prk Valio Keittiön crème fraîchea
- 25 g hiivaa
- 1½ tl suolaa
- 2 dl tattarijauhoja
- 2 dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
- 100 g Valio Eila® voita
Sillikaviaari
- 1 prk Valio Keittiön smetanaa
- 3 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 2 matjessillifileetä
- 150 g kurkkua
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- mustapippuria myllystä
- ½ dl ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä maito ja crème fraîche kädenlämpöiseksi. Liuota nesteseokseen hiiva. Vatkaa sekaan suola ja jauhot. Laita astia lämpimään veteen. Peitä leivinliinalla. Odota kunnes taikina kuplii, n. 30 min.
- Vatkaa sekaan munat ja voisula. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 25 min tai kunnes on kypsä.
- Valmista täyte sekoittamalla smetanaan hienonnetut munat sekä aivan pieniksi kuutioiksi leikatut sillifileet ja kurkku. Mausta. Tarjoa blinipannukakusta leikattujen palojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
178 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
11,4 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.