
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
6½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 25 g hiivaa
- 1¼ tl suolaa
- 2 dl tattarijauhoja
- 2 dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Kurkku-omenakaviaari
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 2 maustekurkkua
- 1 iso omena
- 1 rkl kaprista
- mustapippuria myllystä
- 6½ dl Valio kevytmaitoa
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 25 g hiivaa
- 1¼ tl suolaa
- 2 dl tattarijauhoja
- 2 dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
- ¾ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Kurkku-omenakaviaari
- 2 dl Valio turkkilaista jogurttia
- 2 maustekurkkua
- 1 iso omena
- 1 rkl kaprista
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä maito ja fraîche kädenlämpöiseksi. Liuota sekaan hiiva. Vatkaa sekaan suola ja jauhot
- Laita astia lämpimään veteen. Peitä leivinliinalla. Odota kunnes taikina kuplii, n. 30 min.
- Vatkaa sekaan munat ja Oivariini. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista n. 25 min 225 asteessa, kunnes kypsää.
- Valmista täyte sekoittamalla jogurttiin pieniksi kuutioiksi leikatut maustekurkut ja omena. Mausta hienonnetulla kapriksella ja mustapippurilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.