Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Blinipannukakku & kurkku-omenakaviaari

Blinipannukakun kanssa maistuu maustekurkusta ja omenasta valmistettu lisäke.

Blinipannukakku & kurkku-omenakaviaari
Blinipannukakku & kurkku-omenakaviaari

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6½ dl
    Valio kevytmaitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 25 g hiivaa
  • 1¼ tl suolaa
  • 2 dl tattarijauhoja
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 3 kananmunaa
  • ¾ dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon

Kurkku-omenakaviaari

  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio Keittiön turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 2 maustekurkkua
  • 1 iso omena
  • 1 rkl kaprista
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Lämmitä maito ja fraîche kädenlämpöiseksi. Liuota sekaan hiiva. Vatkaa sekaan suola ja jauhot
  2. Laita astia lämpimään veteen. Peitä leivinliinalla. Odota kunnes taikina kuplii, n. 30 min.
  3. Vatkaa sekaan munat ja Oivariini. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista n. 25 min 225 asteessa, kunnes kypsää.
  4. Valmista täyte sekoittamalla jogurttiin pieniksi kuutioiksi leikatut maustekurkut ja omena. Mausta hienonnetulla kapriksella ja mustapippurilla.

Vinkki

Lisää kaviaariin hienonnettua kylmäsavustettua kinkkua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 11,1 g
Rasva 8,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search