Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
uunipannullinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaRahkavoitaikina
-
250 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 (100 g) sipuli
- ½ (100 g) paprikaa
- 150 g parsakaalia
- 2 valkosipulin kynttä
- 300 g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria myllystä
- 1 tl basilikaa
- ½ tl oreganoa
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Ruokakerma-munaseos
-
2 dl
Valio Keittiön paksumpi ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 kananmunaa
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita maitorahka ja pehmeä voi tasaiseksi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
- Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa ennen kaulintaa.
- Paloittele parsakaali ja paprika, hienonna sipulit. Ruskista broilerisuikaleet Oivariini rasvassa. Lisää joukkoon kasvikset ja sipulit. Anna kasvisten pehmetä hetki. Mausta. Nosta pannu levyltä
- Kauli taikina uunipannun kokoiseksi levyksi ja nosta leivinpaperin päälle pellille. Yhdistä ruokakerma ja munat, mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Levitä broileri-kasvisseos ja juustoraaste pohjalle. Kaada päälle ruokakerma-munaseos
- Paista 200 asteessa 25 - 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
12,2 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.