Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Broileri-koo­kospannu

Mausteinen broileri-kookospannu henkii intialaista tunnelmaa ja maistuu yhdessä riisin ja naan-leivän kanssa.

Broileri-kookospannu
Broileri-kookospannu

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 2 tl garam masala -maustesekoitusta
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 600 g marinoimatonta broilerin rintafileetä
  • ripaus suolaa
  • 1½ dl vettä
  • ½ kanaliemikuutiota
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • ½ dl tuoretta minttua
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2 tl garam masala -maustesekoitusta
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 600 g marinoimatonta broilerin rintafileetä
  • ripaus suolaa
  • 1½ dl vettä
  • ½ kanaliemikuutiota
  • 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • ½ dl tuoretta minttua

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini paistokasarissa tai wokissa. Lisää garam masala, hienonnetut valkosipulin kynnet ja sipuli. Paista, kunnes sipuli on läpikuultavaa
  2. Leikkaa broilerin rintafileet reilun kokoisiksi paloiksi. Lisää ne pannulle. Ruskista kevyesti koko ajan sekoitellen 3 - 5 min. Ripota pinnalle hiven suolaa.
  3. Lisää vesi ja puolikas liemikuutio, créme fraîche ja kookoshiutaleet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 15 min. Ripota pinnalle tuoretta, hienonnettua minttua.
  4. Tarjoa naan-leivän tai riisin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal
Proteiini 13,7 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 9,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1