Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Broileri-pestolasagne

Pestoinen broilerilasagne on helppoa ja herkullista arkiruokaa ja maistuu koko perheelle.

Broileri-pestolasagne
Broileri-pestolasagne

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 9 lasagnelevyä
  • 600 g marinoituja broilerisuikaleita
  • 1 sipuli

Kastike


Ohje

  1. Paahda broilerisuikaleet ja hienonnettu sipuli teflon-pannussa kypsäksi.
  2. Valmista kastike. Kiehauta jauhot rasvassa. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää kuutioitu juusto, pesto ja mustapippuri. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.
  3. Kaada voideltuun lasagnevuokaan kastiketta ja lado päälle kolme lasagnelevyä. Lisää päälle kastiketta ja broileri-sipuliseosta. Tee samanlaisia kerroksia, päällimmäiseksi juustokastiketta.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 45 min. Peitä vuoka paistamisen loppuvaiheessa leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 158 kcal
Proteiini 9,5 g
Hiilihydraatti 9,5 g
Rasva 9 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search