Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPico de gallo
- 4 tomaattia
- 1 sipuli
- 1 punainen chilipalko
- ½ dl tuoretta korianteria
- 0 kg suolaa myllystä
Broileri
- 4 (800 g) broilerinkoipia
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
Pico de gallo
- Halkaise tomaatit ja poista siemenet esim. lusikkaa apuna käyttäen. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna sipulit.
- Ota chilistä kanta pois ja halkaise se, älä kuitenkaan poista siemeniä. Hienonna.
- Lisää hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.
Broileri
- Mausta broilerin koivet suolalla ja pippurilla.
- Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsiä.
- Lisää Pico de gallo ja salaattijuusto broilerinkoipien päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
104 kcal
Proteiini
13,3 g
Hiilihydraatti
1,1 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.