Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Broileri pico de gallo

Pico de gallo on meksikolaisessa keittiössä tarjottava raikas ja tulinen lisäkesalaatti. Salaattijuusto täydentää tämän ruoan vivahteikkaita makuja.

Broileri pico de gallo
Broileri pico de gallo

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pico de gallo

  • 4 tomaattia
  • 1 sipuli
  • 1 punainen chilipalko
  • ½ dl tuoretta korianteria
  • 0 kg suolaa myllystä

Broileri

  • 4  (800 g) broilerinkoipia
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Lisäksi


Ohje

Pico de gallo

  1. Halkaise tomaatit ja poista siemenet esim. lusikkaa apuna käyttäen. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuori ja hienonna sipulit.
  3. Ota chilistä kanta pois ja halkaise se, älä kuitenkaan poista siemeniä. Hienonna.
  4. Lisää hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.

Broileri

  1. Mausta broilerin koivet suolalla ja pippurilla.
  2. Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsiä.
  3. Lisää Pico de gallo ja salaattijuusto broilerinkoipien päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal
Proteiini 13,3 g
Hiilihydraatti 1,1 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search