
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 l vettä
- 1 kanaliemikuutio
- 250 g broilerin fileesuikaleita
- 3 porkkanaa suikaleina
- 100 g palsternakkaa suikaleina
- 100 g purjoa viipaleina
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl currytahnaa
- mustapippuria myllystä
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl tuoretta korianteria
- 1 l vettä
- 1 kanaliemikuutio
- 250 g broilerin fileesuikaleita
- 3 porkkanaa suikaleina
- 100 g palsternakkaa suikaleina
- 100 g purjoa viipaleina
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl currytahnaa
- mustapippuria myllystä
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- ½ dl tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kiehuvaan kanaliemeen broilerisuikaleet, kasvikset, puristetut valkosipulin kynnet ja mausteet. Keitä kypsäksi.
- Lisää annoksen pinnalle lusikallinen crème fraîchea. Viimeistele korianterialla.
- Tarjoa rapeakuorisen leivän kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
51 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.