Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Broilerinkoivet curry-banaanikastikkeessa

Broilerinkoipi on edullinen raaka-aine. Tällä ohjeella luot mehukkaan kastikkeen, joka mehevöittää ja maustaa uunissa kypsennettäviä broilerinkoipia.

Broilerinkoivet curry-banaanikastikkeessa
Broilerinkoivet curry-banaanikastikkeessa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4  (750 g) broilerin koipi-reisipaloja (maustamaton)
  • ½ tl suolaa
  • 1 iso (200 g) purjo
  • 1-2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 (175 g) kypsä banaani
  • 1 tl currya
  • 1 rkl makeaa soijakastiketta
  • 2 dl
    Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
    Valio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
    Valio appelsiinitäysmehu 1 l perinteinen
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl Pippuripekka pippurijuusto UHT laktoositon

Pinnalle

  • 0 kg hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Hiero suola broilerin pintaan nahan alle. Laita uunivuokaan.
  2. Hienonna halkaistu ja pesty purjo. Paista se Oivariini rasvassa pehmeäksi.
  3. Lisää pannulle viipaloitu banaani ja curry.
  4. Sekoita. Lisää soijakastike, appelsiinitäysmehu ja ruokakerma.
  5. Kaada kastike vuokaan.
  6. Kypsennä uunin alaosassa 175 asteessa n. 1 t 10 min tai kunnes broilerit ovat kypsiä. Peitä foliolla kypsennyksen loppupuolella, ettei pinta pala.
  7. Koristele persiljalla.
  8. Tarjoa broilerinkoivet keitetyn riisin ja salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal
Proteiini 9,9 g
Hiilihydraatti 3,9 g
Rasva 3,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • hienonnettua persiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search