Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
33 min
Yhteensä
53 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta (12 pyörykkää)
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaMureketaikina
- 1 (100 g) sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 dl maissihiutaleita (corn flakes)
- 400 g broilerin jauhelihaa
- 1 kananmuna
-
1 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ prk (à 125 g) mangososetta, esim. Piltti
- 1 tl currya
- ¾ tl suolaa
Panerointi
- 2 dl maissihiutaleita (corn flakes)
Dippikastike
- 2 säilykepersikan puolikasta pieneksi kuutioituna
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ prk (à 125 g) mangososetta, esim. Piltti
- 1-2 rkl limemehua
Lisäksi
- 100 g rucolan lehtiä
- 1 dl lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna ja kuullota sipuli Oivariini rasvassa pannulla.
- Murskaa maissihiutaleet kulhossa tai esim. pakastepussissa käsin painelemalla.
- Sekoita murekemassan ainekset keskenään. Anna turvota 15 min.
- Pyöritä kylmällä vedellä kostutetuin käsin 12 isoa pyörykkää. Paneroi ne pyörittämällä pyörykät murskatuissa maissihiutaleissa. Nosta leivinpaperille uunipellille.
- Paista uunin yläosassa 200 asteessa 18 min. Valmista sillä aikaa dippikastike ja rucolapeti.
- Huuhtele ja kuivaa rucola. Riivi persiljan lehdet. Levitä laakealle tarjoilulautaselle.
- Yhdistä dippikastikkeen ainekset.
- Nosta valmiit pyörykät rucolapedille. Valuta osa dippikastikkeesta pyöryköille ja salaatille. Tarjoa loppu dippikastike erikseen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
112 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
9,3 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.