Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
-
½ dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
Täyte
- 100 g kylmäsavulohta suikaleina
- ½ dl ruohosipulia hienonnettuna
- 1 rkl kapriksia
Jaa resepti
Ohje
- Aloita munakkaan teko varaamalla täytteen ainekset valmiiksi.
- Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon kerma ja mausteet. Kuumenna pannu kuumaksi. Lisää Oivariini. Kaada munakasseos pannulle. Alenna lämpöä. Vedä puulastalla munakasseosta hitaasti pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin.
- Lisää täyteainekset hyytyneen munakkaan päälle. Käännä munakas halutessasi kaksinkerroin
- Tarjoa munakas aamupalalla tai salaatin kera pikkuateriana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
169 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
1 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.