
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 mausteista raakamakkaraa
- 1 rasia terttukirsikkatomaatteja
- 2 suippopaprikaa
- 200 g valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 esipaistettua patonkia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- mustapippuria myllystä
- babypinaattia
Munakas
- 3 kananmunaa
-
½ dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- ripaus suolaa
- 4 mausteista raakamakkaraa
- 1 rasia terttukirsikkatomaatteja
- 2 suippopaprikaa
- 200 g valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- 1 esipaistettua patonkia
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- mustapippuria myllystä
- babypinaattia
Munakas
- 3 kananmunaa
- ½ dl Valio kuohukermaa laktoositon
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille raakamakkarat, kirsikkatomaatit, puolitetut paprikat, pavut, valutetut salaattijuustokuutiot sekä viipaloitu esipaistettu patonki.
- Valuta Oivariini rasvaa patongin päälle ja rouhin pinnalle mustapippuria.
- Sekoita munakkaan ainekset kulhossa ja kaada uunin kestäviin kuppeihin. Laita kupit pellille muiden ainesten joukkoon.
- Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia. Viimeistele tuoreella pinaatilla.
- Brunssipellin lisänä voit tarjoilla Valio Hedelmätarha® tuoremehuja
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
169 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
9,4 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- babypinaattia
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.