Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
13 min
Yhteensä
38 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 patonkia
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Oliivi-artisokkatäyte (kuvassa alarivissä)
- 3 (300 g) tomaattia
- 100 g kivettömiä kalamata-oliiveja
- 120 g artisokan sydämiä persiljaöljyssä
- 0 kg tuoreita yrttejä, esim. rosmariinia tai basilikaa
-
2 dl
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Savulihatäyte (kuvassa toinen rivi alhaalta)
- 3 (300 g) tomaattia
- 75 g kylmäsavuhärkää
-
2 dl
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Kanatäyte (kuvassa toinen rivi ylhäältä)
- 3 (300 g) tomaattia
- 200 g kypsää kanaa, esim. grillattua hienonnettuna
-
2 dl
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- 0 kg tuoretta rosmariinia
Savusimpukkatäyte (kuvassa ylärivissä)
- 3 (300 g) tomaatteja
- 2 dl savustettuja simpukoita 150g, (säilyke)
-
2 dl
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- 0 kg tuoretta ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Valmistele haluamasi täyte: Halkaise tomaatit ja valuta niistä neste ja siemenet pois. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Halkaise oliivit. Hienonna valutettu latva-artisokka. Leikkaa kylmäsavuhärkä ja kana pieniksi kuutioiksi. Yhdistä täyteainekset.
- Leikkaa patongista 1 1/2 - 2 cm:n paksuisia viipaleita. Lado ne uunipellille leivinpaperille.
- Paahda niitä uunin yläosassa 250 asteessa n. 5 min tai kunnes ovat saaneet väriä.
- Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Voitele patonkiviipaleet voisulalla esim. silikonipullasutia käyttäen.
- Jaa patonkipaloille valitsemasi täyte. Kypsennä pellillä uunin keski- / yläosassa 250 asteessa n. 8 min tai kunnes pinta on saanut väriä.
- Tarjoa illanistujaisruokana sellaisenaan tai erilaisten keittojen tai salaattien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita yrttejä
- tuoretta rosmariinia
- tuoretta ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.