Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
g
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 salottisipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 2 rkl tuoretta rakuunaa hienonnettuna
- 2 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
- 2 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
- 1 rkl ketsuppia
- 1 rkl HP-kastiketta
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl karkeaa dijonsinappia
- 2 tl konjakkia
- 2 tl portviiniä
- 1 tl currya
- 1 tl cayennepippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 3 anjovisfileetä
-
300 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit.
- Sekoita kaikki muut aineet paitsi voi tehosekoittimessa keskenään.
- Kun massa on tasaista, lisää hieman pehmennyt voi joukkoon. Sekoita.
- Muotoile valmiista voista tanko voipaperin avulla ja anna kovettua jääkaapissa tai pakkasessa.
- Tarjoa maustevoinappi paistetun lihan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
464 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
48,8 g
Tyydyttynyt rasva
28,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.