Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 1-2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tlk (250/400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 1 laakerinlehti
- 2 rkl fariinisokeria
- ½-1 punainen chilipalko
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi. Ruskista tilavalla pannulla keskilämmöllä.
- Halkaise sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Lisää pannulle. Murskaa valkosipulin kynsi ja lisää pekoni-sipuliseokseen.
- Lisää pavut kastikkeineen, laakerinlehti ja fariinisokeri. Halkaise chilipalko, poista siemenet. Hienonna. Lisää pannulle.
- Anna kiehua muutaman min ajan. Lisää kerma, sekoita. Hauduta 5 min.
- Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
123 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.