Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g cannelloneja
Jauhelihatäyte
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 500 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1 pussi (200 g) pakastekasvissekoitusta
- 3 dl vettä
- 1 liha-juuresliemikuutio
- ½ tl suolaa
- 2 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
-
50 g (1 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Päälle
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
Voit kokeilla myös:- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
- 400 g (4 dl) tomaattimurskaa
- 100 g (2 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Pesto-kasvistäyte
- 2 pussia (à 200 g) pakastekasvissekoitusta
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 valkosipulin kynttä
- 4 rkl pestoa (alla Genovese)
- ¼ tl suolaa
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® raejuustoaLaktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
Päälle
- 1 prk (390 g) tomaattimurskaa
- 2 rkl pestoa (alla Genovese)
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
-
100 g (2 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Kumpikin täyte mitoitettu 250 g:lle cannelloneja.
Jauhelihatäytteen valmistus
- Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa pannulla. Lisää sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet. Kuumenna sekoittaen. Lisää myös kasvissekoitus.
- Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hetkisen. Mausta. Nosta levyltä ja anna jäähtyä hetkisen. Lisää juustoraaste.
Pesto-kasvistäytteen valmistus
- Paista kasvissekoitus ja hienonnetut valkosipulin kynnet Oivariini rasvassa.
- Nosta pannu levyltä. Lisää pesto ja suola sekä raejuusto.
Cannellonien täyttäminen ja kypsentäminen
- Täytä cannellonit ja lado suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada päälle ohjeen mukainen tomaattimurska-kerma seos. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista uunin alaosassa 225 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä. Peitä tarvittaessa, ettei pinta tummu liikaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 110 kcalProteiini 6,4 gHiilihydraatti 8,1 gRasva 5,5 gTyydyttynyt rasva 2,2 gRavintokuitu 1,4 gSuola 0,8 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.