
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 180 g savoiardi-keksejä
Vaniljamousse
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
-
1 prk (5 dl)
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 4 liivatelehteä
Kostutusliemi
- ½ dl vettä
- ½ dl sitruunamehua
- 2 rkl sokeria
Pinnalle
- 250 g tuoreita marjoja
- syötäviä kukkia
- 180 g savoiardi-keksejä
Vaniljamousse
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön vaniljakreemiä
- 1 prk (5 dl) Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 4 liivatelehteä
Kostutusliemi
- ½ dl vettä
- ½ dl sitruunamehua
- 2 rkl sokeria
Pinnalle
- 250 g tuoreita marjoja
- syötäviä kukkia
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi ø 23 cm:n irtopohjavuoan reunan ja pohjan väliin.
- Puolita keksit terävällä veitsellä ja asettele reunaa vasten pystyyn leikkuupinta alaspäin. Vuoraa pohja lopuilla keksipaloilla.
- Sekoita kostutusliemi ja valele sitä pohjalle.
- Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen, kylmään veteen. Sekoita vaniljakreemi ja vaniljakastike.
- Ota kuohukermasta 2 rkl kahvikuppiin ja vaahdota loppu kerma. Kuumenna kermatilkka mikrossa ja sulata siihen valutetut liivatteet. Sekoita liivateseos vaniljatäytteen joukkoon.
- Nostele lopuksi täytteen joukkoon kermavaahto. Lusikoi täyte vuokaan.
- Peitä kakku ja anna hyytyä jääkaapissa mieluiten yön yli.
- Koristele tuoreilla marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
21,3 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- syötäviä kukkia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.