
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 keltuainen
- 1 rkl vettä
Täyte
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
-
1 prk (3,3 dl)
Valio ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 kananmunaa
- mustapippuria myllystä
- 100 g lehtipinaattia
- 100 g kylmäsavulohta
Pohja
- 100 g Valio voita
- ½ tl suolaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 keltuainen
- 1 rkl vettä
Täyte
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
- 1 prk (3,3 dl) Valio ruokakermaa
- 2 kananmunaa
- mustapippuria myllystä
- 100 g lehtipinaattia
- 100 g kylmäsavulohta
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kulhoon voi, suola ja jauhot. Nypi ainekset tasaiseksi murumaiseksi seokseksi.
- Lisää joukkoon keltuainen ja jääkylmä vesi. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Painele taikina Ø 24 cm:n piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Pistele pohja haarukalla.
- Painele päälle tiiviisti leivinpaperi. Esipaista uunin keskiosassa 200 asteessa 15 min.
- Sekoita Koskenlaskija, ruokakerma ja munat. Mausta pippurilla.
- Pese ja kuivaa pinaatti. Laita esipaistetun pohjan päälle kerroksittain pinaatinlehtiä, hienonnettua kylmäsavulohta ja Koskenlaskijaseosta.
- Paista vielä 175 asteisen uunin keskiosassa 35 min tai kunnes piirakka on kypsä.
- Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
255 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
14,5 g
Rasva
18,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.