
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 8 viipaletta paahtoleipää
- 1-2 tomaattia
- 1 pieni punasipuli
- 400 g jauhelihaa
- ½ dl ruohosipulia hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
-
1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
Pikamajoneesi
- 1 kananmuna
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl Dijon-sinappia
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- 1½ dl rypsiöljyä
- 8 viipaletta paahtoleipää
- 1-2 tomaattia
- 1 pieni punasipuli
- 400 g jauhelihaa
- ½ dl ruohosipulia hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 pussi (150 g) Valio Juustomestarin cheddar raastetta
Pikamajoneesi
- 1 kananmuna
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl Dijon-sinappia
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- 1½ dl rypsiöljyä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin pikamajoneesi: mittaa ainekset korkeaan ja kapeaan kulhoon. Paina sauvasekoitin kulhon pohjalle. Käynnistä ja nosta rauhallisesti terä seoksen läpi. Jos reunoille jää sekoittumatonta massaa, sekoita vielä uudelleen sauvasekoittimella.
- Levitä leivät leivinpaperille uunipellille. Voitele 4 leipää majoneesillä. Majoneesiä jää n. puolet yli, voit käyttää sen esim. dippinä.
- Viipaloi tomaatti ja kuorittu sipuli. Asettele viipaleet majoneesin päälle.
- Sekoita jauheliha, ruohosipuli, suola ja mustapippuri tasaiseksi massaksi. Jaa se neljään osaan. Muotoile leivän kokoiseksi pihviksi ja laita tomaattien ja sipulien päälle.
- Jaa juustoraaste neljän tyhjän leivän päälle.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 10 min. Nosta juustoleivät kansiksi burgereille. Paina kädellä hiukan, jotta juusto tarttuu jauhelihapihviin. Paista vielä 10 min.
- Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
319 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.