Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (300 g)
Valio Juhla® cheddar juustoaValio Juhla® cheddar on Valion juustomestarien taidonnäyte vaativaan herkutteluun: pitkään kypsytetty, hienostuneen hapan ja hedelmäisen…
Suklaakastike
- 100 g tummaa suklaata
- 2 rkl öljyä
- ½ tl kuivattua chiliä, Ancho
- 1½ rkl tummaa siirappia
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- ripaus suolaa
Pinnalle
- ripaus jauhettua kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Nosta juusto huoneenlämpöön peitettyinä n. 1 h ennen tarjoilua.
- Paloittele suklaa kattilaan. Mittaa joukkoon kastikkeen muut ainekset. Huom. Jos käytät muuta chiliä, annostele chilin vahvuuden mukaan. Voit myös rouhia chilin tilalle joukkoon hieman rosépippuria.
- Kuumenna miedolla lämmöllä. Kun seos on sulanut ja tasainen, siirrä levyltä - älä keitä.
- Tarjoa huoneenlämpöinen suklaakastike paloitellun juuston kanssa juustotarjottimella tai väli-/ jälkiruokana. Viimeistele annokset ripauksella kanelia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
443 kcal
Proteiini
19,5 g
Hiilihydraatti
12,1 g
Rasva
35 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- jauhettua kanelia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.