
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 ruukku jääsalaattia
- 1 ruukku rucolaa
- ½ pkt (à 300 g) Valio Juhla® cheddar juustoa
- 1-2 omenaa
- ½ pussia (à 250 g) kuivattuja taateleita tai viikunoita
- 50 g saksanpähkinöitä
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1-2 tl sokeria
- 1 tl sitruunapippuria
- 1 tl rosépippuria
- 1 ruukku jääsalaattia
- 1 ruukku rucolaa
- ½ pkt (à 300 g) Valio Juhla® cheddar juustoa
- 1-2 omenaa
- ½ pussia (à 250 g) kuivattuja taateleita tai viikunoita
- 50 g saksanpähkinöitä
Kastike
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön kermaviiliä
- 1-2 tl sokeria
- 1 tl sitruunapippuria
- 1 tl rosépippuria
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo ja valuta tai linkoa salaatit. Kuutioi juusto, paloittele omena ja taatelit tai viikunat
- Kerrostele ainekset laakealle salaattivadille.
- Sekoita kastike. Tarjoa kastike salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
8,5 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.