Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ tuoretta chiliä
- ½ dl ruohosipulia hienonnettuna
- ½ tl mustapippuria
- 1 tl sokeria
- 1 rasia (125/81 g) anjovisfileitä
- 3 keitettyä kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kermaviilin joukkoon hienonnettu chili, ruohosipuli ja mausteet. Valuta anjovisfileet ja hienonna joukkoon. Lisää hienonnetut munat. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti
- Tarjoa uusien, vastakeitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
144 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.