Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Chilijuustokeitto

Tulisen pehmeä keitto - 5 minuutissa! Kelpaa vaikka tex mex -aterian alkukeitoksi!

Chilijuustokeitto
Chilijuustokeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl vettä
  • ½ kasvisliemikuutio
  • 2 prk (à 250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250g chili laktoositon
  • ½ dl valkoviiniä
  • 0 kg tuoreita yrttejä hienonnettuna

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja puolikas liemikuutio kattilassa.
  2. Sekoita joukkoon Koskenlaskija ja valkoviini. Kuumenna.
  3. Koristele halutessasi tuoreella yrttisilpulla, esim. korianterilla, lehtipersiljalla tai kirvelillä.

Vinkki

Voit halutessasi käyttää nesteenä pelkkää vettä. Tarjoa juustotortillanachojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 171 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 1,6 g
Rasva 15,4 g
Tyydyttynyt rasva 9,3 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoreita yrttejä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search