Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio Oltermanni® Cheddar juustoaValio Oltermanni® Cheddar on mieto kypsytetty cheddar-juusto, jonka raikkaan happamassa maussa on myös aavistus lempeää…
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 punainen chilipalko
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Raasta juusto. Sulata se kerman joukkoon kattilassa miedolla lämmöllä. Anna kiehahtaa hetken, jotta kastike saostuu vähän.
- Halkaise chilipalko, poista siemenet. Hienonna.
- Mausta kastike chilillä, mustapippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa. (Käytä chiliä oman makusi mukaan, chilien tulisuus vaihtelee.)
- Tarjoa kuumana esimerkiksi tortillojen, paistettujen broilerin fileepihvien tai grillatun lihan kanssa kastikkeena. Voit käyttää kastiketta myös kypsällä broilerinfileellä päällystetyillä maalaisleivillä (ks. kuva).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
255 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12,4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.