Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 8 (700 g) porkkanaa
- 1 (250 g) purjo
- 1 (100 g) sipuli
- 1 punainen chilipalko
- 2-4 valkosipulin kynttä
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
- ½ tl muskottia
- 0 kg tuoretta korianteria tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa noin puolet vedestä kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutio ja paloitellut kasvikset. (Poista chilistä siemenet, mikäli haluat keitosta vain miedosti tulisen.) Keitä kannen alla hiljalleen kypsäksi.
- Lisää juustomuru ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää loppu vesi, kuumenna sekoittaen ja mausta.
- Lisää hienonnettua korianteria tai persiljaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
26 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
1,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta korianteria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.