Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 sipulia
- 3-4 valkosipulin kynttä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
- ½ l lihalientä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
- 300 g nyhtönautaa
- 1 dl tuoretta persiljaa ja lipstikan varsia
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota kattilan pohjalla Oivariini rasvassa.
- Lisää tomaattimurska ja lihaliemi. Keitä n. 10 min. Halutessasi soseuta keitto sileäksi blenderissä tai sauvasekoittimella.
- Lisää Koskenlaskija. Sekoita. Annostele keitto lautasille. Nosta päälle revittyä, kuumaa nyhtönautaa. Viimeistele hienonnetuilla yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
77 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.