Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kappaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKupit
-
125 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
125 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täytteet
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl valmista tapenade-tahnaa
- 1 rkl tuoretta timjamia
- 10 vihreitä oliiveja
- 150 g chorizo-makkaraa
Jaa resepti
Ohje
Kupit
- Sekoita keskenään maitorahka ja pehmeä voi.
- Lisää joukkoon jauhot seoksena ja sekoita tasaiseksi. Peitä taikinapallo kelmulla ja anna levätä jääkaapissa n. 1/2 h.
- Kauli taikina jauhotetulla pöydällä n. 1/2 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta ø 3 cm:n muotilla kiekkoja. Painele ne minimuffinssivuokiin tai -pellin syvennyksiin niin, että ne muodostavat kupin. Leikkaa foliosta paloja ja paina ne taikinakuppeihin, jotta kuppi ei kohoa liikaa, eikä reunat valu uunissa. Paista pohjia 200 asteessa 15-20 min tai kunnes ne ovat kypsiä. Anna pohjien jäähtyä ennen täyttämistä.
Täytteet
- Sekoita tuorejuusto ja kerma keskenään käsivatkaimella kunnes seos on kuohkeaa. Lisää joukkoon tapenade ja 1 tl hienonnettua timjamia. Viipaloi oliivit.
- Leikkaa chorizo-makkara viipaleiksi. Paista viipaleet kuivalla pannulla. Kaada makkarat talouspaperilla vuoratulle lautaselle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
Kokoaminen
- Laita tuorejuustoseos pursotinpussiin ja pursota jokaiseen kuppiin n. teelusikallinen täytettä. Lisää päälle chorizo- ja oliiviviipaleet sekä ripaus hienonnettua timjamia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
284 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
8 g
Rasva
24,8 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
3,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.