Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Chorizolasagne pellillä

Valmista vaihteeksi peltilasagne. Rapeaa ja juustoista pintaa on kaksinverroin. Mausteinen chorizo sopii kivasti tomaattiseen kastikkeeseen jauhelihan sijaan.

Chorizolasagne pellillä
Chorizolasagne pellillä

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Makkarakastike

  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 paprika kuutioituna
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 300 g mausteista raakamakkaraa esim. chorizo
  • 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
  • 2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
  • 1 lihaliemikuutio
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 tl punaviinietikkaa

Juustokastike

Lisäksi

Makkarakastike

  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 paprika kuutioituna
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 300 g mausteista raakamakkaraa esim. chorizo
  • 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
  • 2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
  • 1 lihaliemikuutio
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 tl punaviinietikkaa

Juustokastike

  • 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
  • 1 prk (2 dl) Valio ruokakermaa

Lisäksi

  • 8 lasagnelevyä
  • 1 pussi (150 g) Valio maustettua juustoraastetta, Mexican

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli ja kuutioitu paprika Oivariini rasvassa reunallisessa pannussa.
  2. Purista raakamakkaroista sisukset pannulle siskonmakkaroiden tyyliin. Jatka paistamista hetki ja lisää pannulle kirsikkatomaatit ja tomaattimurska. Murenna kastikkeeseen lihaliemikuutio ja mausta suolalla, pippurilla sekä viinietikalla. Anna hautua n. 10 min.
  3. Sekoita Koskenlaskija ja ruokakerma keskenään.
  4. Levitä uunipannun pohjalle puolet makkarakastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyt. Levitä loput makkarakastikkeesta sekä juustokastike päälle. Ripota pinnalle juustoraaste.
  5. Paista uunin alatasolla 200 asteessa 30 minuuttia. Anna vetäytyä peitettynä n. 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 7,4 g
Rasva 9,1 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1