Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Chorizopasta

Chorizopastassa maukkaat raaka-aineet saavat aikaan sopivan mausteisen pasta-aterian. Helppoa ja herkullista!

Chorizopasta
Chorizopasta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g pennepastaa
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 200 g sipulia
  • 125 g chorizo-makkaraa
  • 1 prk (250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250g chili laktoositon
  • 1 dl tuoreita yrttejä, esim basilika, hienonnettuna

Ohje

  1. Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Valmista kastike pastan kiehuessa.
  2. Leikkaa paprikat suikaleiksi tai paloittele. Leikkaa puolitetut sipulit viipaleiksi.
  3. Halkaise ja leikkaa chorizo viipaleiksi.
  4. Paista chorizoja, paprikoita ja sipulia pannulla, kunnes paprikat ovat hieman pehmenneet, mutta ovat vielä rapsakoita.
  5. Sekoita joukkoon Koskenlaskija. Kuumenna.
  6. Yhdistä valutettu pasta, kastike ja tuore yrtti. Tarkista suola. Tarjoa lämpimänä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 166 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 7,7 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search