
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
tikkua
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- ¼ vesimeloni
-
150 g
Valio Oltermanni® juustoaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
Voit kokeilla myös:-
0,15 kg Valio edam juustoa
-
- 300 g pensasmustikoita
- 300 g lihapullia
Lisäksi
- puisia varrastikkuja
- ¼ vesimeloni
- 150 g Valio Oltermanni® juustoa
- 300 g pensasmustikoita
- 300 g lihapullia
Lisäksi
- puisia varrastikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa vesimelonista ja juustosta noin 1 cm vahvuisia siivuja. Ota siivuista pienellä kuviomuotilla kuvioita esim. tähtiä.
- Laita varrastikkuihin meloni- ja juustotähtiä, pensasmustikoita ja valmiita lihapullia.
- Tarjoa lastenjuhlissa tai välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
116 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- puisia varrastikkuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.