
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 750 g varhaiskaalia
- 3 porkkanaa
-
1 nippu
kevätsipuliaVoit kokeilla myös:
- 1 nippu kesäsipulia
Kastike
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 tl valkoviinietikkaa
- ¾ tl suolaa
- 1 tl vahvaa sinappia, esim. Dijon
- mustapippuria myllystä
- 750 g varhaiskaalia
- 3 porkkanaa
- 1 nippu kevätsipulia
Kastike
- 2 dl Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
- 2 tl valkoviinietikkaa
- ¾ tl suolaa
- 1 tl vahvaa sinappia, esim. Dijon
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Katso halutessasi ensin vinkkivideo:
- Raasta kaali ja kuoritut porkkanat karkealla terällä. Voit myös leikata kaalin veitsellä ohuiksi suikaleiksi. Hienonna sipulit.
- Sekoita kasvikset laakeassa kulhossa.
- Yhdistä kastikeainekset. Lisää salaattiin.
- Tarjoa esim. grilli- ja makkararuokien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
40 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
4,4 g
Rasva
1,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.