Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl täysjyväcouscousia
- 2 dl vettä ja ripaus suolaa
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 (160 g) iso punasipuli
- 1 rkl rypsiöljyä
-
2 rkl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 2 tl sokeria
- 1 (225 g) punainen paprika
- 2-3 tomaattia
- 1 dl mustia oliiveja
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Salaattipedille
- 1 ruukku jääsalaattia
- 1 ruukku rucolaa
Kastike
-
4 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 4 tl sokeria
- ½ dl tuoretta minttua tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä couscous: kiehauta vesi, lisää suola ja couscous. Sekoita. Nosta kattila liedeltä. Anna hautua kypsäksi kannen alla muutama min. Lisää voi. Sekoita irtonaiseksi. Jäähdytä.
- Leikkaa sipuli ensin kahtia ja sitten aivan ohuiksi viipaleiksi. Laita kulhoon. Mittaa päälle öljy, mehu ja sokeri. Sekoita ja anna sipulin marinoitua sen aikaa kun valmistat salaattia.
- Kuutioi paprika. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi tai lohkoiksi. Valuta salaattijuusto. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatti ja rucola.
- Revi salaatinlehdet ja rucola. Levitä puolet niistä laakean tarjoiluvadin pohjalle.
- Sekoita couscous, vihannekset ja loput salaatinlehdet keskenään. Lusikoi salaattipedille. Lisää päälle salaattijuusto.
- Sekoita kastikeaineet. Tarjoa eri astiasta.
- Tarjoa lisänä grillattuja bratwursteja tai muuta makkaraa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
8,9 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.