Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 tlk raakoja pakaste - tai tölkkicroissantteja esim. Danerolles
Paistamiseen
- 1 l rypsiöljyä paistamiseen
- 3 dl sokeria
Täyte
- 1 prk Valio vaniljakreemiä
- ½ sitruunan kuori raastettuna
Jaa resepti
Ohje
- Rullaa taikinasta croissantit. Nipistä ohuet päät yhteen.
- Kuumenna öljy teräskattilassa tai valurautapadassa 180 asteiseksi.
- Paista croissantit öljyssä muuta kappale kerrallaan ja käännä paiston puolivälissä. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle.
- Levitä sokeri lautaselle ja pyöritä lämpimät croissantit sokerissa.
- Sekoita kreemiin sitruunan raastettua kuorta. Laita kreemi massapussiin. Pursota valmiiden croissantmunkkien sisään kreemiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
625 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
25,9 g
Rasva
57,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.