Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Croissantmunkit

Valmista helpot munkit ilman taikinan valmistamista. Rullaa valmiista croissant-taikinasta croissantmunkit, paista, pyörittele sokerissa ja täytä vaniljakreemillä.

Croissantmunkit
Croissantmunkit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 tlk raakoja pakaste - tai tölkkicroissantteja esim. Danerolles

Paistamiseen

  • 1 l rypsiöljyä paistamiseen
  • 3 dl sokeria

Täyte

  • 1 prk Valio vaniljakreemiä
  • ½ sitruunan kuori raastettuna

Ohje

  1. Rullaa taikinasta croissantit. Nipistä ohuet päät yhteen.
  2. Kuumenna öljy teräskattilassa tai valurautapadassa 180 asteiseksi.
  3. Paista croissantit öljyssä muuta kappale kerrallaan ja käännä paiston puolivälissä. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle.
  4. Levitä sokeri lautaselle ja pyöritä lämpimät croissantit sokerissa.
  5. Sekoita kreemiin sitruunan raastettua kuorta. Laita kreemi massapussiin. Pursota valmiiden croissantmunkkien sisään kreemiä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 625 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 25,9 g
Rasva 57,8 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search