Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Curry-broileri uunipasta

Helppo arkivuoka syntyy tuorepastasta, broilerista ja valmiista currykastikkeesta.

Curry-broileri uunipasta
Curry-broileri uunipasta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 250 g tuorepastaa, esim. tuorespaghetti
  • 450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 prk (3 dl)
    Valio kermainen currykastike on käyttövalmis curryn makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi kanan, kalan…
    Valio Keittiön kermainen currykastike 3 dl laktoositon
  • 3 dl vettä
  • 1 parsakaali
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 pussi (150 g)
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 250 g tuorepastaa, esim. tuorespaghetti
  • 450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 prk (3 dl) Valio kermaista currykastiketta
  • 3 dl vettä
  • 1 parsakaali
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Voitele uunivuoka (30 x 20 cm, puolikas uunipelti) Oivariini rasvalla. Lisää vuokaan tuorepasta ja broilerisuikaleet.
  3. Kaada päälle currykastike. Täytä kastikepurkki vedellä, huuhtele ja kaada vesi vuokaan.
  4. Lisää parsakaalin nuput ja kirsikkatomaatit. Levitä pinnalle juustoraaste ja mausta.
  5. Paista n. 30 minuuttia. Huomioithan pidentää paistoaikaa jos käytät pientä uunivuokaa ja ruokaa on siinä paksumpi kerros.

Vinkki

Halutessasi peitä kelmulla ennen paistoa ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Paista ennen ruokailua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal
Proteiini 7,9 g
Hiilihydraatti 10,2 g
Rasva 5,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1